بیست و نهمین شماره خبرنامه فناوری چین منتشر شد
ماهنامه فناوری چین اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ منتشر شد.
معاون بورس و امور دانشجویان بینالملل:
مثلث رایزنان علمی، فرهنگی و فناوری ظرفیتهای جدیدی خلق میکند
معاون بورس و امور دانشجویان بینالملل گفت: مثلث رایزنان علمی، فرهنگی و فناوری در صورت تعامل میتواند ظرفیت های جدیدی را در خارج از کشور خلق کند.
کوچکترین خللی در مدیریت جهادی کشور ایجاد نخواهد شد
بیانیه هیات دولت در پی شهادت رئیسجمهور و هیات همراه
هیات دولت جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیه ای، عروج رییس جمهور محبوب و خدوم و مغتنم حضرت آیت الله رییسی و همراهانش دکتر حسین امیر عبدالهیان وزیر جهادی امور خارجه ، حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم امام جمعه تبریز، دکتر مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و سایر همراهان را تسلیت گفت.
همکاری علمی بین ایران و زیمبابوه باعث تقویت روابط دو کشور میشود
رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری با اشاره به دستاوردهای این پژوهشگاه در حوزه اپیدمیها گفت: همکاری با محققان این پژوهشگاه میتواند به طرحهای فناورانه در حوزه پیشگیری بیانجامد.
همزمان با برگزاری مراسم اختتامیه
برگزیدگان بخشهای مختلف اینوتکس ۲۰۲۴ معرفی شدند
برگزیدگان بخشهای مختلف اینوتکس ۲۰۲۴ در مراسم اختتامیه معرفی شدند.
در اختتامیه اینوتکس 2024 مطرح شد
انعقاد ۱۵۲ تفاهمنامه به ارزش ۲۳ هزار میلیارد ریال در اینوتکس ۲۰۲۴
سجاد رجبی مسئول اینوتکس گفت: در سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس ۴۵۱ مشارکتکننده حضور داشتند که ۴۶ درصد آنها شرکتهای فناور بودند. ۱۷ درصد از مشارکتکنندگان اینوتکس امسال را استارتاپیها تشکیل میدادند. کارگزاران و سرمایهگذاران نیز سهم ۹ درصدی از اینوتکس ۲۰۲۴ داشتند. در سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس ۴۷۶ سخنران در ۸ استیج حضور داشتند.
کامستک؛ میزبان نشست استپ با موضوع «مواجهه با سالمندی در جهان اسلام»
دهمین نشست تبادل علم و فناوری در کشورهای اسلامی (استپ)، خرداد ماه امسال به میزبانی کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی (کامستک) در محل دفتر مرکزی آن کمیته در اسلامآباد پاکستان و با محوریت «سیاستهای نوآورانه مامویت محور در مواجهه با سالمندی در جهان اسلام» برگزار خواهد شد.
معاون مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت در جمع شورای فرهنگی رسانه ملی تبیین کرد
کاربرد هوش مصنوعی در برنامهسازیهای تلویزیونی
معاون مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری با بیان اینکه هوش مصنوعی در صنعت رسانه و روند تولید محتوا تحولات بزرگی را در سالهای اخیر ایجاد کرده است، گفت: با انتخاب مدل بزرگ زبان، هوش مصنوعی در سازمان صداوسیما موجب افزایش بهرهوری در حیطههای مختلفی ازجمله تولید محتوا، ارتباط با مخاطب و درک مخاطب میشود.