کتاب تمدن و تحلیل تمدنی(گفتار نوشته هایی در حوزه سیاستگذاری(1))
کتاب تمدن و تحلیل تمدنی در مورد علم سیاست گذاری است که بر مبنای گفتگو با صابر میرزایی توسط حسین زاهدی مطلق و محمد مجید فولادگر تالیف شده است.
کتاب دیپلماسی علم- روزی نو یا صبحی کاذب؟
کتاب حاضر، جزء معدود پژوهشهای جامع در این زمینه به شمار میآید که به دنبال چیزی فراتر از اذعان به ظهور دیپلماسی علم در عرصه بینالمللی است؛ و در عوض به ارزیابی این مهم میپردازد که آیا ظهور دیپلماسی علم، بهراستی نشاندهنده جدایی بزرگی از گذشته است. این کتاب توسط جواد مشایخ، عفت نوروزی و سعیده صارمی ترجمه شده است.
کتاب آرزوهای دستساز- ماجرای شکل گیری یک شرکت دانش بنیان
آرزوهای دست ساز، روایت داستانی از شکل گیری شرکتی دانش بنیان در حوزه فناوری های الکترونیکی و کامپیوتری است که توسط میلاد حبیبی تالیف شده است.
کتاب "سیاست صنعتی" بنیان های نظری، چگونگی اجرا، مسائل مرتبط و تحلیل اقتصاد سیاسی
این کتاب مبتنی بر ادبیات نظری و تجارب کشورهای توسعه یافته صنعتی کنونی به دنبال پاسخ به این سوالات از منظر رویکرد های مختلف بوده است که توسط محسن محمدی ایوانکی تالیف و ترجمه شده است.
کتاب فناوری های نمکزدایی آب
این کتاب به منظور رصد فناوری های نمکزدایی آب در دنیا و آگاهسازیی ذینفعان آن توسط دکتر محمد حسنوی تالیف و گردآوری شده است.
کتاب «نخل و رعنا»
این کتاب، تالیف ساجده شکری و سعیدحسین رفیعی، داستان واقعی از یک خانواده کارآفرین به عنوان بنیانگذاران فناوری کشت بافت خرما در ایران است.
کتاب «حکمرانی دیجیتال: پیشرو بودن در جهان فناوریهای در حال تغییر»
این کتاب، ترجمه حسین خسروپور و مژگان شوندی است که تفسیر و توضیحی درباره مسائل پایهای پیرامون فرصتها و مخاطرات مرتبط با فناوری دیجیتال ارائه میدهد.