طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی، تمام مردم یک کشور باید در تمام عمر خود به غذای کافی، سالم و مغذی دسترسی داشته باشند تا بتوانند سالم و فعال به حیات خود ادامه دهند؛ از این رو، سلامت غذایی یکی از پایههای اصلی امنیت غذایی است. در این زمینه، تا پیش از این، روشهای دقیقی برای شناسایی تقلبات و آلایندههای غذایی در کشور وجود نداشت. در صورت استقرار روشهای نوین تشخیص آلایندهها و تقلبات مواد غذایی در سطح کشور، میتوان به ارتقای کیفیت و سلامت مواد غذایی از طریق ارائه مواد غذایی با میزان آلایندههای کمتر از حد مجاز به بازار مصرف، کمک نمود.