تصویب ۷۱ طرح تحقیقاتی در زمینه کرونا رونمایی از ۶ محصول فناورانه درحوزه تشخیصی و غربالگری کرونا
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به دستاوردها و فعالیتهای پژوهشی این دانشگاه در زمینه کرونا از تصویب ۷۱ طرح تحقیقاتی خبر داد و گفت: در همین راستا مجتمع بینالمللی فناوری دانشگاه به عنوان بزرگترین برج فناوری در حوزه سلامت افتتاح و از ۶ محصول فناورانه در حوزه کرونا رونمایی شد.
دکتر افشین زرقی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تصویب ۷۱ طرح تحقیقاتی در زمینه کرونا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،اظهار کرد: تمامی این طرحها کد اخلاق گرفته و تحت حمایت مالی دانشگاه قرار دارند، برخی از این طرحها به اتمام رسیده است.
تهیه ٢٠ مقاله بینالمللی توسط دانشگاهیان شهید بهشتی
وی با اشاره به تهیه ٢٠ مقاله بینالمللی توسط دانشگاهیان شهید بهشتی که همگی در مجلات معتبر بین اللملی پذیرش شده است، گفت: ۳ مورد از این مقالات در مجلات و سایتهای علمی پژوهشی معتبر به چاپ رسیده است.
رونمایی از ۶ محصول فناورانه در حوزه تشخیصی و غربالگری کرونا
دکتر زرقی با اشاره به رونمایی از ۶ محصول فناورانه در حوزه تشخیصی و غربالگری بیماری کووید ۱۹ ، تصریح کرد: گیت هوشمند، ۳ کیت تشخیص مولکولی کروناکیت و تشخیص سریع کووید ۱۹ ، ازن ژنراتور مجهز به سنسور اندازه گیری ازن و دو سامانه مدیریت بیماریهای کووید و سامانه تاک برای راهنمایی و تغذیه بیماران مبتلا به کرونا برخی از این محصولات است.
جزییات ساخت مجتمع بینالمللی فناوری دانشگاه
وی با اشاره به افتتاح مجتمع بینالمللی فناوری دانشگاه به عنوان بزرگترین برج فناوری در حوزه سلامت، اظهار کرد: این مجتمع در مساحتی حدود ۱۵۰۰۰ متر و بنایی حدود ۱۰ هزار متر در جنوب اتوبان بابایی اجرا میشود. برج مذکور ۴ بخش دارد، به گونهای که طبقه ۰ و ۱ شرکتهای اسپیناف شده، طبقه دوم ۶ شتابدهنده، طبقه سوم شرکتهای دانش بنیان با برآورد ۲۰ شرکت تولیدی، طبقه ۴ فضاهای مشترک کافه بازار ، استارتاپی، ایده بازار و غیره و در طبقه ۵ مدیریت و سالنهای همایش مستقر میشوند.
استقرار ۸ شتابدهنده و جذب استارتاپهای حوزه سلامت در برج فناوری دانشگاه
دکتر زرقی با بیان اینکه مجموع فعالیت این برج فناوری دانشگاه را در مسیر تبدیل به دانشگاه نسل سوم شتاب میدهد، اظهار کرد: علاوه بر استقرار شرکتهای دانش بنیان، در حال حاضر دو مرکز شتابدهی در حوزه فارماکولوژیک و غذا در این مجتمع مستقر هستند و قرار است ۸ شتابدهنده دیگر نیز به این فهرست افزوده شود. فارماکوژنومیک، دارو، آرایشی بهداشتی، دیجیتال سلامت و ژنتیک محاسباتی، تجهیزات پزشکی، هوش مصنوعی و IT در سلامت برخی از عناوین این مراکز شتابدهنده است.
تعریف دوره مجازی فلوشیپ پژوهشی
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با بیان اینکه استارتاپهای حوزه سلامت نیز در این مجتمع بین المللی جذب میشوند، اظهار کرد: در طی دو ماه گذشته همچنین ۳ کتاب با عناوین "روانشناسی پاندمی"، "روانپزشکی پاندمی" و "دستورالعملهای مواجهه با کووید توسط دانشگاهیان علوم پزشکی شهید بهشتی منتشر شده است.
دکتر زرقی در خاتمه با اشاره به برگزاری نمایشگاه محصولات فناورانه حوزه کرونا به میزبانی دانشگاه و با همکاری مرکز همکاریهای ریاست جمهوری و ستاد کرونای استان تهران با معرفی ۴۰ محصول فناورانه این حوزه، در ادامه از تعریف دوره مجازی فلوشیپ پژوهشی با کمک دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت خبر داد.