کتاب «فقر احمق می کند.»
آنچه گفته شد توضیح بسیار متفاوتی است از اینکه چرا فقرا فقیر باقی می مانند، چرا گرفتاران، گرفتار می مانند، چرا افراد تنها همچنان تنهایند ...
آنچه گفته شد توضیح بسیار متفاوتی است از اینکه چرا فقرا فقیر باقی می مانند، چرا گرفتاران، گرفتار می مانند، چرا افراد تنها همچنان تنهایند، و اینکه چرا رژیم های غذایی معمولا به شکست می انجامند. نظریه های موجود برای فهم این مشکلات به فرهنگ، شخصیت، ترجیحات، یا نهادها روی می آورند. افراد مقروض چه نگرشی نسبت به پول و اعتبار دارند؟ عادات افراد بیش از اندازه گرفتار چیست؟ کدام هنجارهای فرهنگی و ترجیحات از پیش تعیین شده است که انتخاب های غذایی افراد چاق را مشخص میکند؟ نتایج ما نشانگر چیزی به مراتب بنیادیتر است: بسیاری از این مشکلات را می توان با استفاده از ذهنیت کمیابی درک کرد. این به آن معنی نیست که فرهنگ، نیروهای اقتصادی و شخصیت اهمیتی ندارند. اتفاقا اهمیت آنها حتمی است اما کمیابی منطق خودش را دارد، منطقی که بالاتر از همه این نیروها عمل می کند.
کمیابی می تواند ما را کاراتر کند. همه ما این تجربه را داشته ایم که وقتی چیزهای کمتری در اختیارمان بوده و احساس محدودیت کرده ایم، کارهای قابل توجهی انجام داده ایم.
سندهیل مولانیتین و الدار شفیر (با موضوع تحول و پیشرفت)
ترجمه: سید امیرحسین میرابوطالبی