هفتمین شماره هوش مصنوعی
رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخبگان و استعدادهای برتر، به تاریخ 26 آبان 1400، در عین حال که به اهمیت تربیت نیروی انسانی متخصص و با مهارت اشاره کردند، بر لزوم تحول مبتنی بر فناوریهای نوین و به طور خاص، هوش مصنوعی، تأکید کردند. به فرموده ایشان، هوش مصنوعی، عنوان یک عامل اداره کننده آینده دنیاست که نقش ویژه ای در اداره کشورها خواهد داشت. در این راستا، ایشان، قرارگرفتن ایران جزو ۱۰ کشور اول در زمینه هوش مصنوعی را مورد هدف قراردادند.
ششمین ماهنامه هوش مصنوعی
در سیر تکامل هوش مصنوعی، آنچه که موجب هراس عده ای شده و شاید برخی از دولتمردان را برای توسعه این فناوری مردد ساخته است، "تکینگی فناوری" است که براساس مجموعه ای از مدل ها و داده های تاریخی به عقیده برخی از آینده نگاران بنام جهان پیش بینی میشود در طول چند دهه، هوش ماشین از هوش انسان پیشی خواهد گرفت. در مقابل، منتقدانی این ادعا را به چالش کشیده و آن را مضحک می پندارند. در هر حال، اینها همه حدس و گمان هایی هستند که هنوز هم بین صاحبنظران این حوزه، در مورد آن اتفاق نظری وجود ندارد ولی مشخصاً نباید توسعه فناوری را معطل حدس و گمان ها کرد. چرا که در دنیای دیجیتال امروز، موج فناوری به سمت بشر حرکت کرده است و بهره گیری از آن مستلزم آگاهی و اقدامات و تغییرات به هنگام مبتنی بر آینده اندیشی و هوشمندی است.
پنجمین شماره ماهنامه هوش مصنوعی
دنیای دیجیتال، همواره پیچیده تر میشود. استیفن هاوکینگ، فیزیکدان و دانشمند برجسته انگلیسی گفته است: "موفقیت در ایجاد هوش مصنوعی مؤثر، می تواند بزرگترین و یا بدترین رویداد تاریخ تمدن بشر باشد، مگر اینکه یادبگیریم چگونه خود را برای رویارویی با خطرات احتمالی آن آماده کرده و از آنها اجتناب کنیم". در این راه، نباید هیچ فرصتی را برای کسب آمادگی از دست داد و در حالیکه ناگزیر از حرکت در جریان فناوری هستیم، کسب مهارت سکانداری آن برای اینکه مقصد نهایی آن چیزی باشد که ما تعیین میکنیم نه جایی که فناوری ما را با خود می برد، بسیار حیاتی است.
چهارمین شماره هوش مصنوعی
آنچه در این شماره میخوانید... برای مدیران و علاقه مندانی که در یک نگاه مایلند بدانند در این شماره ماهنامه در هر سرفصل به چه مطلبی پرداخته شده، در ادامه، سعی شده است که نکته کلیدی هر مطلب و یا موضوع محوری که در آن مطلب بررسی شده، ارائه شود.
سومین شماره ماهنامه هوش مصنوعی
مطالعه وضعیت کشورهای پیشرو در حـوزه هوش مصنوعی (از جمله ایـالات متحده امریکا، چین، آلمان، بریتانیا و ...) نشان می دهد که در سال های اخیر، رقابت جدی بین دولت های مذکور برای ربودن گوی سبقت در توسعه این فناوری شکل گرفته است، چرا که عمده رهبران کشورها معتقدند کشوری که در حوزه هوش مصنوعی پیشتاز باشد، «حاکم جهان» خواهد شد.
دومین شماره ماهنامه هوش مصنوعی
در این شماره می خوانیم: هوش مصنوعی چگونه می تواند در دنیای آنلاین از کاربران محافظت کند؟ ، الگوریتم خودآموز هوش مصنوعی فیسبوک برای تشخیص تصاویر؛ ....
اولین شماره ماهنامه هوش مصنوعی
در این شماره می خوانیم: درآمدی بر هوش مصنوعی، آیا چین به برتری امریکا در هوش مصنوعی پایان می دهد؟ شرکت های دارویی به دنبال استفاده از هوش مصنوعی برای بهبود ...
رصد فناوری: رابط های مغز _ رایانه
راﺑﻂﻫﺎی ﻣﻐﺰ-راﯾﺎﻧﻪ اﯾﻦ اﻣﮑﺎن را ﻣﯽدﻫﻨﺪ ﺗﺎ از ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻣﻐﺰی ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﮐﻨﺘﺮل ﺗﺠﻬﯿﺰاﺗﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﭘﺮوﺗﺰﻫﺎ اﺳﺘﻔﺎده ﮐﺮد...