فراخوان حمایت از طرحهای فناورانه در حوزه اقتصاد بیابان
مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی و مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری از طرحهای فناورانه در حوزه اقتصاد بیابان حمایت می کنند.
با ارائه ۱۰ هزار و ۳۵۶ قلم محصولات ایران ساخت
یازدهمین دوره نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی، تست و آزمون پیشرفته ایران ساخت گشایش یافت
یازدهمین دوره نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی، تست و آزمون پیشرفته ایران ساخت با عرضه ۱۰ هزار و ۳۵۶ قلم محصول از امروز به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز شد.
«ایران ساخت» در آستانه یازده سالگی
یازدهمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی و تست و آزمون پیشرفته «ایران ساخت» از ۱۲ تا ۱۵ دی ماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود.
سلسله نشستهای ارتقاء تاب آوری و رقابتپذیری زنجیره ارزش با محوریت صنایع بنادر و دریانوردی
اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر و موسسه توسعه فناوری و نوآوری شریف با حمایت معاونت توسعه شرکتهای دانشبنیان و شبکه فن بازار ملی ایران اقدام به برگزاری نشست ارائه نیازهای فناورانه در حوزه بنادر و دریانوردی به صورت حضوری نموده است.
اینوتکس ۲۰۲۴ و گامی بهسوی نوآوری بیشتر؛
جزئیات تازه درباره مراحل ثبتنام مشارکتکنندگان اینوتکس ۲۰۲۴ اعلام شد
مطابق شیوه جدید ثبتنام رویداد اینوتکس، بهمنظور ارتقای دستاوردهای قابلارائه در نمایشگاه، سطح نوآوری محصولات و دستاوردهای مشارکتکنندگان و متقاضیان فضای نمایشگاهی مورد بررسی قرار میگیرد تا مشاورههای لازم برای ارتقای حضور و استقرار محصولات نوآورانه ارائه گردد.
حمایت ۱۰ هزار دلاری از شرکای ایرانی در قالب همکاریهای فناورانه در ۷ حوزه
رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری از تعریف ۷ کمکهزینه برای پروژههای تحقیقاتی با کشورهای دیگر خبر داد و گفت: این پروژهها با همکاری محققان ایرانی و طرفهای خارجی است و به شریک ایرانی تا سقف ۱۰ هزار دلار کمک هزینه مالی اختصاص داده میشود.
از سوی بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص):
فراخوان آثار نامزد دریافت جایزه مصطفی(ص) 2025 منتشر شد
آثار نامزد برای ششمین دوره از جایزه مصطفی از سوی دانشگاه ها، مراکز علمی معتبر، انجمن های علمی و فناوری و مراکز رشد، آکادمی های علوم کشورهای اسلامی، پارکهای علم و فناوری و یا از سوی سایر دانشمندان و شخصیت های علمی برجسته به دبیرخانه این جایزه جهانی معرفی می شوند.
کتاب تمدن و تحلیل تمدنی(گفتار نوشته هایی در حوزه سیاستگذاری(1))
کتاب تمدن و تحلیل تمدنی در مورد علم سیاست گذاری است که بر مبنای گفتگو با صابر میرزایی توسط حسین زاهدی مطلق و محمد مجید فولادگر تالیف شده است.
کتاب دیپلماسی علم- روزی نو یا صبحی کاذب؟
کتاب حاضر، جزء معدود پژوهشهای جامع در این زمینه به شمار میآید که به دنبال چیزی فراتر از اذعان به ظهور دیپلماسی علم در عرصه بینالمللی است؛ و در عوض به ارزیابی این مهم میپردازد که آیا ظهور دیپلماسی علم، بهراستی نشاندهنده جدایی بزرگی از گذشته است. این کتاب توسط جواد مشایخ، عفت نوروزی و سعیده صارمی ترجمه شده است.