فرخزاد برای توسعه نانوذرات درمان سرطان، برگزیده جایزه مصطفی (ص) شد
تحقیقات پروفسور امید فرخزاد دانشمند و پزشک ایرانی مقیم آمریکا به توسعه نانوداروهای و نانوذرهها در حد استفاده بالینی موثر بر درمان بیماری سرطان و ساخت ذرات نانویی برای دارورسانی به عضو هدف انجامید و برای این دستاورد برگزیده پنجمین دوره جایزه مصطفی (ص) شد.
همزمان با دهمین سالگرد تاسیس شبکه انتقال فناوری دیهشت؛
اولین گردهمایی مراکز انتقال فناوری سازمانهای بینالمللی و منطقهای در پارک پردیس برگزار میشود
رئیس شبکه تبادل و انتقال فناوری D8 از اولین گردهمایی مراکز انتقال فناوری و نوآوری سازمانهای بینالمللی و منطقهای، همزمان با برگزاری آیین گرامیداشت دهمین سال تاسیس شبکه D-8 TTEN، در پارک فناوری پردیس خبر داد.
پنجمین آیین اعطای جایزه مصطفی
جایزه مصطفی(ص) با هدف شناسایی آثار برجسته دانشمندان جهان اسلام در توسعه علم و فناوری در جهان و بعد از مطالعه علمی ۳۰۰ جایزه جهانی و بررسی استانداردهای این جوایز از اوایل دهه 90 شروع به کار نموده است و به دلیل اهمیت دانش در سخنان پیامبر خاتم، مزین به نام پیامبر اکرم(ص) شده است. این جایزه تاکنون چهار دوره در سالهای 1394، 1396، 1398 و 1400 برگزار شده و پنجمین دوره آن، مهر 1402 و همزمان با میلاد پیامبر رحمت برگزار خواهد شد.
پژوهانه دو میلیارد تومانی بنیاد ملی علم برای حمایت از پژوهش های عمیق دانش بنیان ها
بنیاد ملی علم ایران با اعطای پژوهانه تا سقف دو میلیارد تومان از 20 پژوهش عمیق شرکت های دانش بنیان حمایت می کند.
شرکتهای دانش بنیان ایرانی به شرق آفریقا اعزام میشوند
مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری با همکاری صندوق توسعه صادرات و تبادل فناوری، شرکت های دانش بنیان ایرانی را در اواخر مهرماه به شرق آفریقا اعزام می کند.
در نشست خبری اعلام برگزیدگان پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی؛
پنج برگزیده جایزه مصطفی(ص) معرفی شدند/ دو برگزیده غیرمقیم و سه برگزیده مقیم کشورهای اسلامی
رئیس کارگروه علمی جایزه مصطفی(ص) گفت: این جایزه به پروفسور احمد حسن و امید فرخ زاد به عنوان برگزیدگان غیرمقیم و مورات اویسال، سامیه خوری و احمد فوزی اسماعیل به عنوان برگزیدگان مقیم کشورهای اسلامی تعلق می گیرد.
برپایی غرفه شرکتهای دانش بنیان و خلاق در نمایشگاه نوآوری ازبکستان
غرفه شرکتهای دانش بنیان و خلاق با حمایت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری در نمایشگاه نوآوری ازبکستان برپا میشود.
فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو در حوزه «برداشت انرژی (Energy Harvesting)» و «آزمونهای تشخیص بر بالین (Point Of Care Test)»
مهلت این فراخوان که سابق بر این تا ۱۵شهریور ۱۴۰۲ بود؛ با توجه به درخواست و استقبال پژوهشگران تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۳۱ ام شهریور ماه تمدید شد.
28 شهریور؛ نشست آشنایی با نیازمندیهای ساخت و تولید ایرانی
نشست توجیهی کارگزاران مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری در تاریخ سه شنبه 28 شهریورماه 1402 ساعت 9 تا 11 برگزار می شود. این نشست با هدف شناخت هرچه پربارتر نمایشگاه تستا و در محل مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری برگزار می شود.