بررسی وضعیت تجارت دیجیتالی و معرفی بازیگران برتر این عرصه در اندونزی
صنعت تجارت الکترونیکی اندونزی در سال های اخیر رشد سریعی را تجربه کرده است، در حال حاضر سریعترین رشد صنعت تجارت الکترونیکی در منطقه آسیای جنوب شرقی به لطف دارا بودن جمعیت بیش از 270 میلیون نفری، توسعه زیرساخت اینترنت و وجود مقررات حامی تجارت الکترونیکی متعلق به اندونزی است. استارتاپ هایی همچون Shopee، Tokopedia و Lazada با عملکرد موفق خود بویژه در دوران پسا کرونا به رشد تجارت دیجیتالی در این کشور کمک نموده اند.
اعزام هیئت تجاری به نمایشگاه دریایی نوا در روسیه
کریدور صادرات با حمایت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری اقدام به اعزام هیئت تجاری به روسیه می کند.
با اعلام مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی
پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص) مهرماه ۱۴۰۲ برگزار میشود
مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) گفت: پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص) در مهرماه ۱۴۰۲ با حضور مسئولین علم و فناوری، دانشمندان و فناوران، اصحاب رسانه و نقش آفرینان زیست بوم علم و فناوری از سرتاسر جهان برگزار می شود.
نخستین رویداد کانکت تاک «ConnecTalk» برگزار شد
نخستین رویداد گفت و گو محور کانکت تاک با موضوع «تجارب مهاجرت و بازگشت متخصصان و کارآفرینان ایرانی و اثرگذاری در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور»در تاریخ ۳۱ تیرماه ۱۴۰۲ با حضور امیرحسین میرآبادی ، رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری برگزار شد.
آغاز فرایند صادرات ۵۰ دستگاه پزشکی و ۱۰ داروی ایرانی به آفریقا
رئیس مرکز تعاملات بینالمللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، بازار آفریقا را فرصتی جذاب برای شرکتهای دانش بنیان دانست و از آغاز فرایند صادرات ۵۰ دستگاه پزشکی و ۱۰ داروی ساخت ایران به این قاره خبر داد.
حضور شرکتهای دانشبنیان ایرانی در نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۳
پاویون اختصاصی شرکتهای دانشبنیان ایرانی در نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۳ با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی برپا میشود.
ارتقای مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری ریاست جمهوری
دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی از ارتقای «مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی» خبر داد.